Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Start Contact  Resort Prijzen Rondreis  Foto's  Dag tours  Meerdaagse tours Birdwatching tour Gastenboek 

Contact

Contact Nederland:Esther BraakhuisPlutostraat 127557 KZ Hengelo (ov)e-mail: estherbraakhuis@gmail.comtelefoon: +31 6 18523005Contact Indonesië:Eef van KoningsveldResort Dolidi Ndano TowaleDanau Poso Tentenae-mail: resortdolidindano@gmail.comTelefoon: +62 821 8798 7198 Boeking / Reservering:Herson Rare'aResort Dolidi Ndano TowaleDanau Poso Tentenae-mail: resortdolidindano@gmail.comHp.: +62 81245239357

Resort Dolidi Ndano Towale.Dolidi Ndano Towale is Indonesisch dialect van de Pamona stam. Dolidi Ndano betekent "mooie plek”. Towale is de naam van de locatie aan het Posomeer 7 kilometer buiten de plaats Tentena in Centraal Sulawesi Indonesië.Op een werkelijk schitterende locatie aan de rand van het regenwoud en aan het Posomeer, is dit traditioneel Resort gebouwd.Het meer met zijn enorm heldere water en heerlijk constante temperatuur van 27 °C, is 37 km lang, 13 km breed en ligt 500 mtr boven de zeespiegel. Zowel de dag- als nachttemperatuur is daardoor zeer aangenaam.

Rondreis, meerdaagse- en dagtours.Wij kunnen de rondreis door heel Sulawesi aan de hand van uw wensen op maat voor u organiseren. Ook kunnen wij voor u de vliegtickets voor de nationale vluchten regelen.Vanaf Resort Dolidi Ndano Towale kunt u diverse meerdaagse- en dagtours ondernemen zoals die op deze website genoemd zijn.

Contacten en informatieResort Dolidi Ndano Towale

Resort aan het Posomeer in Centraal Sulawesi Indonesië

Met deze vakantiereis ondersteunt u tevens het Dolidi Ndano project.

www.stichtingdolidindano.com